Work in progress!

Work in progress!

Liefdevol Dragen zit middenin een verhuizing! Waar we, voor de oplettende en volgende lezer inderdaad, in augustus 2016 ook al zijn verhuisd, gaan we binnen nu en een maand naar onze definitieve stek. En ik kijk, naast onze nieuwe keuken, vooral erg uit naar mijn nieuwe kantoor.
Een nieuw kantoor, een nieuw jaar en veel nieuwe plannen maken ook dat er iets anders is aan Liefdevol Dragen. Waar ik tot op heden nog de “titel” draagconsulent voerde, heb ik deze doelbewust geschrapt. Het is nog altijd een groot en belangrijk onderdeel van mijn werk, maar waar ik Liefdevol Dragen 6 jaar geleden begonnen ben met dragen als hoofdspil, is dat opgebloeid tot het ondersteunen van het vroege hechtingsproces van het jonge kind. En dat is dan ook goed terug te zien in alle activiteiten en diensten die Liefdevol Dragen biedt.

En in dat kantoor zal ik veel uren doorbrengen! Want er staat voor 2018 enorm veel nieuws op de planning.
Het nieuwe jaar loopt sowieso al aardig vol, februari is bijvoorbeeld al niet meer te boeken voor bijscholingen of cursussen, natuurlijk nog wel voor reguliere consulten. En voor “Liefdevolle verwachting” vinden we uiteraard ook altijd plek. Ook zal ik een beperkt aantal cursussen Draagconsulent geven bij het Instituut voor Hechting, sta ik op de productdag voor draagconsulenten van ByKay, geef ik heel vaak de bijscholing Slapen en huilen op locatie bij verschillendde prachtige bedrijven, ontwikkel ik nieuwe bijscholing, zal ik zelf uiteraard ook scholing volgen en zo nog veel meer!

Een verhuizing brengt veel gedoe met zich mee, maar ook creativiteit!
In het nieuwe jaar staan er weer veel blogs op de planning, bijvoorbeeld over kolven, een bh die ik al een paar maanden uitvoerig test maar ook over stressvolle situaties (zoals een verhuizing) terwijl je een baby hebt. Maar is er dus ook een aparte pagina voor al het nieuws over Liefdevol Dragen. Kleine verslagen, updates of het delen van foto’s.

Zien wij elkaar ook (weer) in 2018 ?
Ik kijk er nu al naar uit.

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *