Vlog

Vlog

Ik krijg regelmatig de vraag “je doet iets met die doeken toch”?
En die vraag begrijp ik volkomen. Want veel mensen zien mij al een aantal jaar vooral veel met “die doek” doen. Maar Liefdevol Dragen is zoveel meer dan “die draagdoek”.

Om een beter idee te geven van mijn bedrijf en wat Liefdevol Dragen allemaal biedt was het noodzakelijk om een manier te vinden om mijn bedrijf eens goed voor te stellen. En het liefst: zonder een lap tekst. Dus kwam al snel de overpeinzing: To vlog, or not to vlog.
Ik stelde de vraag op mijn Instagram en Facebook, en daar was het publiek al snel unaniem: To vlog!

Inmiddels staan de eerste twee filmpjes online. Het doel? In een serie vlogs zal ik je voorstellen aan Liefdevol Dragen en aan mijzelf. Welke diensten, cursussen en scholingen biedt Liefdevol Dragen allemaal? Hoe ontstaan deze? En soms zal ik een inkijk geven in het werkproces of een leuke klus.
Verzoekjes zijn welkom!

Het laatste vlog geeft een klein inkijkje in hoe ik werk aan een nieuwe cursus, dus ben je benieuwd naar mijn werkplek? Dan moet je natuurlijk meteen even de vlog gaan bekijken!
Hou je meer van lezen? Dan kun je natuurlijk ook de sectie over mij lezen op de website!
Ik kan ook mijn blog aanraden,lees wat voor scholingen ik bied voor professionals of maak kennis met mijn zwangerschapscursus.

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *