Videoshoot met de Mykay

Vrijdag 10 augustus was ik bij Bykay om de instructievideo te schieten voor de Mykay. Dat is een prachtige nieuwe drager, welke ik heb mogen ontwikkelen, speciaal voor de kleinsten!

De Mykay is uniek omdat hij helemaal gemaakt is van hydrofiel, hij is dus zacht maar ook sterk! Hij is gemaakt voor babies vanaf de geboorte tot ongeveer broekmaat 74. Daarnaast ziet de Mykay er in het eerste gezicht uit als een Meh-Dai (ook wel bekend als Mei Tai) maar je knoopt hem niet af zoals de meeste mensen dat gewend zijn. De schouderbanden gaan namelijk eerst onder je oksels door naar achteren. Klinkt dit ingewikkeld? Dat geeft niets, want dankzij het beeldmateriaal wat we gisteren hebben gemaakt zal er zeer binnenkort een visuele instructie beschikbaar zijn!

De Mykay is vanaf september beschikbaar voor consumenten en retailers. Hij zal beschikbaar zijn in drie prachtige kleuren! Erg leuk is ook dat de Mykay al wordt gebruikt in het ziekenhuis waar dr. Lela Rankin Williams haar onderzoek doet. Tijdens haar masterclass in juni bij Liefdevol Dragen was de Mykay ook al te zien en te testen voor de aanwezigen. Daar, en na aanleiding van de foto’s die tot nu toe online kwamen, hebben we al een hoop positieve reacties ontvangen. Heb jij vragen? Aarzel dan niet om ze bij mij of bij Bykay te stellen!

Doe je mee met de leidstercursus Liefdevolle verwachting óf de bijscholing Kraamdragen voor kraamverzorgenden, krijg je er een roze Mykay (t.w.v. €69,95) bij!

Samenwerken met Debby, het vaste gezicht van ByKay, is altijd een feestje en enorm leerzaam. Want zij heeft natuurlijk al enorm veel ervaring in het voor de camera presenteren van doeken en dragers. Daarnaast hadden we kleine Mase te gast, de enorm lieve en mooie baby waar we de shoot mee mochten doen. Hij vond het eerst wat gek,  maar al snel lag hij heerlijk te slapen.

Ik ben enorm benieuwd naar het resultaat en laat het jullie dan uiteraard zien!

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *