Podcast

Podcast

Een lang gekoesterde wens ging een aantal weken in vervulling.
Want Liefdevol Dragen heeft nu ook een eigen podcast!!
Inmiddels zijn we al een aantal afleveringen verder en wordt de podcast goed beluisterd.

Zelf luister ik al enkele jaren naar podcasts en heb mijn favorieten om op te zetten tijdens het schoonmaken, autorijden, fietsen of whatever (let op: ik geef je vast wat suggesties qua momenten waarop je dus even mijn podcast zou kunnen luisteren!). Veelal zijn deze podcasts informatief. Van ouderschap tot  de geschiedenis van sieraden uit de oertijd en ga zo maar door. Maar in het huidige aanbod van podcasts over het ouderschap mis ik een aantal dingen. Waarvan vooral de combinatie tussen humor en informatie. En ook zijn ze veelal in het Engels. Daarom besloot ik om zelf een podcast te starten waarin al deze dingen elkaar zouden ontmoeten.

Onderwerpen die je kunt verwachten zijn alle zaken waar ik mij in mijn bedrijf ook mee bezig houd. Van ergonomisch dragen tot Slapen&Huilen, ontwikkeling, de partnerrelatie en… ga zo maar door! Naast dat ik zelf aan het woord zal zijn, kun je ook gasten verwachten in de podcasts over allerhande onderwerpen.

De eerste afleveringen zijn ook veelal persoonlijke verhalen waarbij ik ook informatie geef over het betreffende onderwerp.

Je kunt de podcast op dit moment beluisteren via Spotify (zoek gewoon op Liefdevol Dragen) en Soundcloud. Ik hoor enorm graag wat je van de podcast vindt, voel je dus vooral vrij om mij een berichtje te sturen. Dit kan bijvoorbeeld via Instagram of Facebook.

Ik upload, as we sprak (of eigenlijk… terwijl ik dit schrijf), net een nieuwe podcast over hoe sentimenteel ik ben rond mijlpalen. Vast niet herkenbaar voor andere ouderen.

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *