Gemiddelde van 9,1 op Dag van de Kraamzorg

Gemiddelde van 9,1 op Dag van de Kraamzorg

Vrijdag 13 septemberwas ik weer welkom op de Dag van de Kraamzorg om 4 workshops te verzorgen. Ik mocht 2 keer de workshop Huilen geven, en aan het einde van de dag 2 keer de workshop Ergonomisch dragen en hechting.

Ik was dit voorjaar zeer aangenaam verrast toen er contact met mij werd gezocht of ik wederom spreker wilde zijn. Dat was geen vraag waar ik over na hoefde te denken. Na de enorm fijne ervaring tijdens de 2018 editie toen ik mocht spreken over Huilen én over Slapen, wilde ik erg graag weer bijdragen aan deze waardevolle gelegenheid voor kraamverzorgenden hun vak te vieren en kennis op te doen. 

Recent kwamen de evaluaties binnen. Deze waren door deelnemers ingevuld naar aanleiding van de door hen gevolde workshops. En mijn workshops werden beoordeeld met een gemiddelde van 9,1 ! Waarbij ik voor een van de sessies zelfs een 9,6 mocht onvangen.

Het was wederom een groot feest en grote eer om te mogen bijdragen aan deze dag. Het najaar van 2019 zit he-le-maal volgeboekt en ook de agenda van 2020 is zeker al niet meer leeg. Ik heb er weer helemaal zin in en hoop jou (en je team?) binnenkort te mogen zien tijdens de bijscholing Slapen&Huilen voor kraamverzorgenden

 

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *