Didymos event 13 oktober

Didymos event 13 oktober

Von Va Voom en Liefdevol Dragen ontvangen Tina Hoffmann van Didymos op zaterdag 13 oktober voor een speciale Didymos event.

We zijn vereerd dat zij voor ons naar Nederland komt en hopen jullie daar allemaal te gaan zien!

Tina zal een lezing geven over de geschiedenis van het bedrijf en hoe het weefproces in zijn werk gaat. Maar daarnaast is er natuurlijk alle tijd om met haar kennis te maken en te praten.

Adres en tijden:
Het Didymos event neemt plaats in de experience room van Von Va Voom te Ugchelen (Apeldoorn)

Bogaardslaan 14c
7339 AH Ugchelen

Er is achter het pand ruime gratis parkeergelegenheid. En recht voor de deur stopt de bus met een directe verbinding naar centraal station Apeldoorn.

De middag start om 12:30 en eindigt om 17:00. Je mag op ieder door jouw gewenst moment binnen komen!

Aanmelden is niet verplicht maar zeker welkom. Ook krijg je dan voorafgaand aan de middag een factsheet met alle informatie nogmaals duidelijk beschreven! e-mail dan naar info@liefdevoldragen.nl

 

Het event is voor iedereen! Van professional tot fan.
Juist door iedereen bij elkaar te brengen is het mogelijk om met elkaar te netwerken, vragen te stellen en je sociale kring uit te breiden.

Ben je nog niet bekend met Didymos? Dat geeft niets! Kom vooral langs om kennis te maken

De dag zal bestaan uit verschillende onderdelen.
Tina Hoffmann is erg enthousiast om iedereen te ontmoeten! Naast de mogelijkheid met haar te praten en eventueel een foto te maken, zal zij ook een presentatie geven over het bedrijf Didymos, de geschiedenis en over de techniek achter het weven van draagdoeken.

Daarnaast wordt er een presentatie gehouden over de Didyclick. De halfbuckle drager van Didymos welke in de breedte te verstellen is. Je hoort het verhaal er achter en leert een aantal tips&tricks

Von Va Voom heeft recent een nieuw initiatief gelanceerd om ouders en draagconsulenten makkelijker bij elkaar te brengen. Wil je hier meer informatie over hebben? Deze middag heb je daar ruim de gelegenheid voor. Graag eerder meer weten? E-mail dan naar support@vonvavoom.nl

Liefdevol Dragen is aanwezig om al je vragen omtrent dragen te beantwoorden. Ook kan ik je op deze dag meer informatie geven over een van de masterclasses, bijscholingen voor kraamverzorgenden, cursus draagconsulent of de (leidster)cursus Liefdevolle verwachting.  Of uiteraard om gewoon gezellig bij te kletsen!

er zijn punten toegekent vanuit de VDC voor dit evenement!
totaal aantal punten: 4
– praktijk punten: 1
– theorie punten: 1
– overige punten: 2

 

Om deze te kunnen ontvangen dien je je naam en handtekening te plaatse op het registratieformulier wat ter plekke klaar ligt.

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *