Cursus draagconsulent

Cursus draagconsulent

Enorm leuk en goed nieuws!
Want Liefdevol Dragen heeft accreditatie gekregen van de VDC (vereniging draagdoekconsulenten) voor de cursus Draagconsulent Basis.
Dit betekent concreet dat Liefdevol Dragen vanaf september start met het opleiden en trainen van draagconsulenten waardoor je aan de slag kunt met dit prachtige vak en je mag aansluiten bij de beroepsvereniging.

Een logische stap

Liefdevol Dragen is in de laatste maanden enorm gegroeid. Waar ik in november ben gestart met het scholen van kraamverzorgenden, kwam daar een paar maanden later de scholing Kraamdragen bij. Vanuit veel van de dames die ik inmiddels heb mogen scholen in de kraamzorg, kram de vraag naar mijn werk als draagconsulent en dat ook zij dit graag zouden willen worden. Uit die vraag kwam deze cursus voort. Het is een verlengstuk van veel van de scholingen en activiteiten die Liefdevol Dragen heeft gedaan/in ontwikkeling heeft.

En het blijft hier niet bij. Want Draagconsulent Basis doet exact wat de naam al zegt: een sterke basis leggen. Maar ik geloof in bijscholing. Losse cursussen, workshops en masterclasses. Met vernieuwende onderwerpen en inspirerende sprekers. Dagen waarop je de diepte in kunt gaan met elkaar en met complete kennis weer naar huis gaat. Neem bijvoorbeeld de masterclass van zaterdag 2 juni!

Ik heb enorm veel felicitaties mogen ontvangen op mijn nieuws! En dat ook op allerlei manieren. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

Groot nieuws! En ik wil het zo graag live met je delen! ­čĺĽ

Geplaatst door Liefdevol Dragen op Dinsdag 22 mei 2018

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *