ByKay draagkaarten en spreken op de productdag

ByKay draagkaarten en spreken op de productdag

Eind 2017 gaf Kay Poelen van ByKay aan, tijdens een werkoverleg, dat zij graag kaarten wilde maken waarop duidelijk te zien was waar ergonomisch dragen aan moet voldoen. Een enorm goed idee!  Ik mocht meedenken in het proces. Daar kwam een heel tof eindproduct uit!

Het zijn witte kaarten, op het formaat van een ansichtkaart. Aan de ene zijde staan de belangrijkste punten beschreven in het Nederlands, en aan de andere zijde in het Engels. En het zou ByKay niet zijn, wanneer de kaart geen strakke moderne vormgeving had. Ik zal deze kaarten vanaf nu achterlaten na een consult en meegeven in de reader van mijn ByKay kaarten
Wil je echt heel graag een kaart? Laat het mij dan even weten, dan komt dat goed!
Ben je zelf een consulent, of wil je jouw klanten dit ook mee kunnen geven? Neem dan vooral even contact op met ByKay.

24 maart organiseert ByKay een productdag. Het is dan mogelijk om al hun materialen te bekijken, te testen en aan te schaffen. Je vragen te stellen maar ook om je mening te geven!
Er zullen sprekers zijn en workshops. Ook ik zal daar spreken en een workshop verzorgen.
Ik heb er al vast erg veel zin in!

Het leuke aan samenwerkingen vind ik, dat er enorm mooie dingen uit voort kunnen komen. Zoals deze kaarten. Maar hou mij in de gaten wanneer je niet wilt missen wat voor moois er dit jaar nog meer naar voren gaat komen. Ik kan al wel beloven: 2018 is al geweldiger, en het wordt alleen nog maar leuker!

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *