3FM Serious Request 2017

3FM Serious Request 2017

Vrijdag 22 december houdt Von Va Voom een actie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit jaar staat het glazen huis in Apeldoorn en betret het een doel wat mij heel dicht bij het hart staat; het herenigen van kinderen met hun ouders. Wij kijken elk jaar trouw naar het SR.

Op de site van Von Va Voom kun je het volgende lezen:

Wat het voor ons dit jaar extra leuk maakt om in actie te komen, is dat het Glazenhuis in Apeldoorn staat, en laat ons kantoor en onze experience room nou net in de gemeente Apeldoorn zijn! Op 4,2 km loopafstand (zie google maps) van het glazenhuis, en met een bushalte recht voor onze deur, die jou heel gemakkelijk heen en weer kan brengen tussen centrum en Von Va Voom, kun jij een dagje glazenhuis compleet maken met een bezoek aan onze Experience room in Ugchelen.

Extra leuk, op Vrijdag 22 december, voor zover ons nu bekend, is rondom half 12 tot 12 uur K3 aanwezig bij het glazenhuis! Leuke combi voor de kids dus!

Ik ben ook aanwezig in de experience room deze dag! Je kunt mij alles vragen over ergonomisch dragen, hechting, slapen, huilen en alles over de eerste twee jaar met je kleintje. Ik kan al je vragen beantwoorden over mijn zwangerschapscursus ( welke ik in het nieuwe jaar ook in Ugchelen bij Von Va Voom weer zal geven, naast natuurlijk op mijn vaste stek bij verloskundigenpraktijk Materna in Borculo)

Er zullen op deze dag allemaal leuke en interessante activiteiten zijn in de Experience Room van Von Va Voom. Naast het ontmoeten van andere ouders, kan je kleintje er leuk spelen! Er zullen workshops zijn, kun je dragers uitproberen en al je vragen over ergonomisch dragen stellen. En vergeet de gezelligheid niet.

Ik zou het erg leuk vinden je te ontmoeten! Kom je ook? Deelname is gratis! Het staat je vrij om een gift te doen, de opbrengst gaat volledig naar Serious Request 2017

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *