28 april 2018

28 april 2018

25 november 2017 gaf ik de eerste keer de bijscholing Slapen en huilen voor kraamverzorgenden met accreditatie. Inmiddels weten veel bedrijven en kraamzorg coöperaties voor zzp-ers mij al te vinden, en stroomt 2018 al behoorlijk vol met aanvragen voor groepen. 
Januari heeft nog een enkele mogelijkheid, februari is al volgeboekt en ook het voorjaar is zeker niet meer leeg. Maar ook kreeg ik een boel vragen voor de mogelijkheid om je in te schrijven, zonder een groep aan te brengen. Natuurlijk kan dat!

28 april 2019 om 09:00 in Apeldoorn is de eerstvolgende mogelijkheid je als losse deelnemer in te schrijven voor Slapen en Huilen. En ik heb er nu al zin in!

De voorbije weken werd voor mij des te meer bevestigd waarom deze bijscholing zo belangrijk is. Ik kreeg bijvoorbeeld vragen via de e-mail over de  “vijf minuten regel”. De kersverse moeder moest haar baby steeds eerst vijf minuten laten huilen, voordat zij deze mocht pakken. Met een paar e-mails en vragen over en weer was het al snel duidelijk,alleen laten huilen is nooit goed.
Tijdens de bijscholing slapen en huilen leg ik heel duidelijk uit wat huilen doet met baby’s, maar ook wat het met de ouders doet. Hoe kun je een baby troosten, wat als je baby maar blijft huilen, wat als je er letterlijk gek van wordt, hoe en waar maak je dat dan bespreekbaar? 23905626_1008880129252468_2378574699318441148_n
En dan is er natuurlijk ook uitgebreid aandacht voor het slapen. Deze twee onderwerpen zijn uiteraard niet per toeval aan elkaar geplakt. Ze zijn enorm met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Wil je meer over de bijcholing weten? Kijk dan vooral op de desbtreffende pagina.

Inschrijven kan ook hieronder! Wil je graag een offerte voor een groep? Neem dan ook vooral contact met mij op! Tijdstip en data zijn volledig in overleg. En goed om te weten, de bijscholing is geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg met 4 punten.

Indien meer deelnemers, invullen bij vragen/opmerkingen svp

Miluška Flooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *