Liefdevol Dragen organiseert op regelmatige basis Masterclasses over uiteenlopende onderwerpen en voor verschillende doelgroepen. Denk daarbij aan een masterclass die verdieping biedt voor je werk als draagconsulent, zoals bijvoorbeeld Dragen met overgewicht, een masterclass voor een breder publiek zoals zorgprofessionals of voor de cursusleidsters van Liefdevolle verwachting. 

Zo sprak in juni 2018 de Amerikaanse onderzoekster Lela Rankin Williams over haar onderzoek naar hechting en ergonomisch dragen welke toegankelijk was voor iedereen die werkt- of affiniteit heeft met het zeer jonge kind.

Maar ook de masterclass Fancy Finishes door Marloes de Graaf van Ik neeem je mee of de masterclass Dragen met hulpmiddelen door Sascha Kolman van Dragen kun je leren horen in dit rijtje thuis.

Wil je graag een masterclass volgen bij Liefdevol Dragen? Er staat altijd duidelijk vermeldt wat de doelgroep is. Wanneer je twijfelt of je onder de doelgroep valt, neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Bent je op zoek naar verdieping over een specifiek ondewerp maar is dat momenteel niet terug te vinden in ons aanbod? Geef dit dan vooral door! Dan kijken wij of het mogelijk is dit aan het aanbod toe te voegen.