Draagconsult

Ik bied verschillende soorten draagconsulten aan. Hieronder kun je een aantal opties vinden. Sluit dit niet bij je aan of heb je bijzondere wensen?  Of wil je graag een draagconsult cadeau doen, wellicht organiseer je wel een babyshower of is er behoefte aan een workshop. Ook dit valt onder de mogelijkheden. Neem dan contact met mij op om door te spreken hoe we dit samen vorm kunnen geven.

Een consult bij Liefdevol Dragen houdt in ieder geval in:

cropped-hart-los.pngOefenen met speciale draagpop(pen)
cropped-hart-los.pngVoor een consult kom ik bij jou aan huis of op een andere gewenste locatie
cropped-hart-los.pngDe mogelijkheid verscheidene materialen te bekijken/uit te proberen
cropped-hart-los.pngNazorg via de e-mail
cropped-hart-los.pngRuimte voor vragen en maatwerk

 

Draagconsult
Duur: circa 90 minuten
Wat krijg je hiervoor: Tijdens het consult leer ik je hoe je zelf je kleintje kunt dragen, op de heup, buik of rug,in een rekbare- of een geweven draagdoek. De knoop die ik je leer wordt altijd samen gekozen. Na dit consult kun je zelfstandig je kleintje knopen in de draagdoek. Achteraf ontvang je van mij een e-mail met daarin de knoop in stappen uitgeschreven. Weet je nog niet waarmee je wilt dragen? Ik kan je helpen oriënteren en laat je de verschillende soorten doeken en dragers zien. Kies jij hierna voor de draagdoek en kost het consult meer tijd dan de 90 minuten? Moet ik hier een meerprijs voor rekenen. De kosten kun je onderaan de pagina vinden. Ben je op zoek naar een specifieke drager? Neem dan vooraf contact met mij op of ik deze in mijn assortiment heb.
Kosten: De kosten voor een draagconsult zijn €75,-*

Wil je partner ook meedoen? Geen enkel probleem! Wanneer dit iemand anders is, reken ik daar extra kosten voor, zoals beschreven bij het duo consult

Tweelingconsult
Duur: circa 120
Wat krijg je hiervoor: Een tweeling, wat bijzonder! Wil je twee kinderen tegelijk dragen, dan zijn daar mogelijkheden voor. Hier hebben we echter meer tijd voor nodig dan voor een basisconsult. Wil jij graag 1 kindje tegelijk dragen om je handen vrij te hebben voor de ander? Dan kun je met een basisconsult uit de voeten. Een tweelingconsult is maatwerk, over de inhoud hiervan overleggen wij samen. Achteraf ontvang je een e-mail met daarin de knopen in stappen uitgeschreven.
Kosten: De kosten voor een tweelingconsult zijn 80,-*

Duo Consult
Duur: Circa 90 minuten
Wat krijg je hiervoor: Tijdens het duo consult leer ik jullie hoe je zelf je keintje kunt dragen in een rekbare- of een geweven draagdoek. De knoop die ik jullie leer wordt altijd samen gekozen. Na dit consult kunnen jullie zelfstandig je kleintje knopen in de draagdoek. Achteraf ontvangen jullie van mij een e-mail met daarin de knoop in stappen uitgeschreven.
Kosten: De kosten van een duo consult zijn €85,-*

Het duo consult is bedoelt voor 2 deelnemers. Wil je met een groter aantal mensen een consult volgen, dan is dat een workshop. Neem daarvoor contact met mij op!

Kort consult
Duur:Circa 45 minuten
Wat krijg je hiervoor: Tijdens een kort consult kan ik met je meekijken naar een knoop die je al een beetje beheerst maar waarbij je tegen knelpunten aanloopt. Ik leer jou hoe je de knoop kunt optimaliseren.
Ook is het korte consult bedoeld voor het leren (rug)dragen met een ergonomische drager zoals een Mei-Tai of een SSC. Misschien heb je zelf al een drager, of wil je je graag oriënteren/uit proberen wat je prettig vindt met mijn materiaal. Ben je op zoek naar een specifieke drager? Neem dan even contact met mij op om te kijken of ik deze in mijn bezit heb.
Kosten: De kosten van een kort consult zijn €50,-*

 

Skype consult
Duur:In overleg
Wat krijg je hiervoor: Een consult middels Skype is geschikt om al je vragen over dragen te stellen vanuit het comfort van je eigen woning.Dit kunnen kleine vragen zijn over knelpunten die je tegenkomt tijdens het dragen of voor vragen die samenhangen met het dragen. Denk hierbij aan slapen, huilen, hechting etc.  Voor Skype consulten ben ik breder beschikbaar dan fysieke consulten.
Kosten: De kosten van een Skype consult zijn €12,50 per kwartier

*Vraagt een consult meer tijd dan vooraf afgesproken? Dan reken ik per kwartier een meerprijs van €12,50. Dit bespreken we tijdens het consult, en zal nooit als verrassing op je factuur komen. Dit geldt niet voor de Skype consulten, deze hebben een vaste prijs, zoals beschreven.

Jouw gegevens